VietNamInstantBooking.com - Koronavirus (COVID-19) - naša zaveza do vas. Kako ostati varen in zdrav med potovanjem in v hotelih.

Vsi bomo morda začasno ustavili potovanje, vendar to še ne pomeni, da moramo o tej naslednji popotniški avanturi nehati sanjati.

Hotelska varnost

Po vsem svetu podpiramo naše države in ostajamo doma, da se borimo proti virusu. Toda naša ljubezen do potovanja ne bo izginila. Medtem ko mnogi za zdaj ne morejo potovati, se bo kriza kmalu končala. In ko se bo zgodilo, bomo vsi uživali v ponovnem gledanju sveta. Tako bomo na svoji spletni strani, družbenih medijih in drugih oblikah komuniciranja še naprej delili številne čudovite destinacije, ki jih ponujajo naši partnerji. In prihodnje ponudbe bomo objavili takoj, ko bodo na voljo. In včasih vas bodo prav lepote ene izmed naših neverjetnih potovalnih destinacij navdihnile z začudenjem in željo po naši prihodnosti potovanja po svetu skupaj.

Ko smo vsi v tej krizi, si delimo tudi željo in motivacijo, da bi spet potovali in raziskovali svet, ko bo konec. Skupaj bomo še naprej sanjali in načrtovali za ta dan. Medtem lahko ostanemo pozitivni in se morda konstruktivno pripravimo na prihodnost.

Tu je nekaj nasvetov:

  1. Kako je z učenjem novega jezika? Ali pa morda drugi jezik vadite iz šolskih dni. Na voljo je veliko brezplačnih virov in aplikacij za spletno učenje jezika.
  2. Preberite si nekaj regionalnih kuhinj, ki jih boste morda želeli poskusiti. Morda preizkusite regionalni recept zase v kuhinji. Oglejte si nekaj poučnih video posnetkov o kuhanju.
  3. Sestavite seznam nekaj neprecenljivih nasvetov za potovanja iz revij, knjig in spletnih mest, za katere ste poskušali najti čas za branje. Oglejte si nekaj navdihujočih popotniških videov na spletu. Naj bo zvezek vaše raziskave, ki bo vaše prvo potovanje bolj razveseljivo.
  4. Končno razmislite o nabavi nove torbe ali nahrbtnika, ki bo popolnoma ustrezala vašemu načinu potovanja. Načrtujte elegantno in priročno potovanje.

Medtem bodite varni in skrbite zase in za svoje ljubljene.

Našim turističnim partnerjem in hotelom

Tukaj na Viet Nam Instant Booking, delamo nadurno, da bi zagotovili, da naši partnerji po vsem svetu dobijo potrebno storitev. Globoko skrbimo za vašo varnost, zdravje in dobro počutje. In naše misli in molitve so z vami vsi. Želimo tudi vedeti, da nas skrbi dobro počutje vašega potovalnega podjetja. Naše podjetje ostaja močno, naše storitve in poslovanje pa se nadaljujejo brez prekinitev. Izjemno pomembna je naša visoka raven podpore in zagotavljanje, da je vaše potovanje ali nastanitev vedno podprto.

Ko spremljate situacijo in upoštevate svoje načrte za kontinuiteto, smo pripravljeni pomagati v vseh potrebnih zmogljivostih. Medtem ko so tu težki dnevi, ki ostanejo za nekaj časa, se bosta na obzorju kmalu spet pojavila wellness in blaginja. Naši načrti za rast in razvoj v prihodnjih mesecih, zlasti za naslednjo generacijo Instant World Booking storitev, hitro napredujejo. Ko boste pripravljeni razmisliti o novih rešitvah vašega potovalnega ali nastanitvenega podjetja, za začetek lastne rasti podjetja, vam bomo pripravljeni ponuditi nizkocenovne možnosti in druge možnosti.

Kje lahko dobim več informacij?